Predare Premii – Concursul internațional de chitară „Talente în afirmare” – 2022

Va invit sa cititi informatiile cu privire la predarea premiilor concursului „Talente in afirmare”, editia a X-a, 2022.
1. Premiile obtinute in cadrul concursului „Talente in afirmare”, editia 2022 vor fi predate/preluate sambata, 30 iulie la sediul menționat in mailul pe care l-a primit fiecare laureat.
Va rog sa confirmati faptul ca puteti veni sambata, 30 iulie, pentru a ridica premiile. Predarea/preluarea premiilor se va realiza numai in baza confirmarii prezentei dumneavoastra.
Pentru cei dintre dumneavoastra care nu puteti veni in data de 30 iulie, vom mai face inca o zi de predare premii pe 27 august 2022.
2. Pentru concurentii din tara care au obtinut premii si mentiuni, coletele vor fi trimise prin curier rapid cu plata la destinatar. Destinatarii vor fi contactati telefonic inainte de expediere pentru confirmarea prezentei la adresa.
3. Diplomele de merit & medaliile vor fi trimise prin posta cu confirmarea in prealabil a prezentei la adresa.
Pentru cei din Bucuresti, care nu se pot prezenta pentru ridicarea premiilor, putem trimite pachetul prin curier, cu plata serviciului de catre destinatar.
Va multumesc si va doresc o saptamana frumoasa!
Pentru orice intrebari/nelamuriri mă puteți contacta la adresa de mail – quitarissimo@yahoo.com sau pe whatsapp la nr. tel – 0720788827.
Va multumesc. Felicitari tuturor!
Tudor Niculescu
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *