Premiile Concursului „Talente în afirmare” 2018

Premiile concursului „Talente în afirmare” vor fi și în acest an deosebite. Firma PC GARAGE ne ajută să oferim premii constând în produse IT și electronice în valoare totală de aproximativ 3500 de EURO: telefoane mobile, tablete, camere video, televizoare, laptopuri, produse extrem de îndrăgite de către copii și adolescenți. Susținerea tinerilor interpreți de către firma PC GARAGE este o dovadă a implicării constante în cadrul diferitelor proiecte sociale menite să aducă o schimbare pozitivă în domeniul cultural-artistic.

Perfomanța în domeniul IT este, astfel, dublată de susținerea și stimularea performanței și în domeniul muzical, prin bucuria de a recompensa cu premii extraordinare munca celor care se clasează printre laureații concursului „Talente în afirmare”.

În plus față de acestea, lutierul Samuel de Souza va oferi o chitară în valoare de 1500 de EURO special confecționată pentru ediția 2018 a concursului „Talente în afirmare”.

Academia ICon Arts va oferi o bursă de studiu în valoare de 2000 de lei în cadrul Festivalului ICon Arts 2018 și un recital plătit (500 de lei) în cadrul stagiunii „Cartografii sonore” din toamna anului 2018.

Premii speciale în valoare de 1000 de EURO constând în chitare clasice, accesorii pentru chitară și produse de papetărie vor fi oferite de către Asociația „Deschideri spre viitor”.

Acest proiect, care a luat naștere din dorința de a cultiva frumosul prin muzică, s-a concretizat cu ajutorul unor oameni deosebiți, cu o viziune pe termen lung. Mulțumim susținătorilor noștri: PC GARAGE, TELEGRAF PRINT SRL, TECNOSERVICE EQUIPMENT SRL, ICON ARTS, MAGAZINUL RAPSODIA, TOTUNIK, SUPRASOFT. Cea de-a șasea ediție a concursului ne găsește într-un trend ascendent, cu o echipă energică și dornică să imprime manifestării atât entuziasmul cât și profesionalismul necesare organizării.

Suntem bucuroși să afirmăm că împreună putem crea din București o capitală europeană a chitarei clasice.