Talente în afirmare 2019 – Descrierea concursului

Ediția a VII-a a concursului „Talente în afirmare” va avea loc între 7-9 iunie 2019 în incinta Școlii gimnaziale de arte nr. 5 din București.

Concursul va conține două secțiuni: „Hobby” și „Performanță”

Secțiunea „Hobby” este organizată pe clase, pornind de la preșcolari și clasa 0, trecând prin clasele 1-12 și ajungând la categoria „Open”, fără limită de vârstă.

Secțiunea „Performanță” este organizată pe categorii de vârstă: categoria A (8-11 ani), categoria B (12-15 ani) și categoria C (16-23 ani).

În cadrul concursului vor fi acordate premii substanțiale asigurate de către firma PC GARAGE (www.pcgarage.ro). Premiile constau în produse it și electronice precum: telefoane mobile, tablete, televizoare, home gadgets, selfie stick-uri, căști over-head, tastaturi și alte accesorii IT.

Suntem bucuroși și onorați să putem oferi asemenea premii cu ajutorul sponsorilor noștri care ne sunt alături an de an în recunoașterea muncii depuse de către tinerii artiști în afirmare.

Lutierul Samuel Zamfir de Souza (www.atelierdesouza@gmail.com) va realiza o chitară special pentru această ediție a concursului, care va fi înmânată câștigătorului premiului întâi la secțiunea „Performanță”, categoria C. Chitarele lui Samuel sunt realizate cu deosebită atenție la detalii și au caracteristicile unor instrumente confecționate de către un lutier cu vocație.

Magazinul Rapsodia (www.magazinulrapsodia.ro) va oferi o chitară ca Marele Premiu al secțiunii Hobby.

Adresăm mulțumiri partenerilor: Telegraf Print (www.papetaria.ro), Tecnoservice Equipment (www.tecnos.ro), Totunik (www.totunik.ro), Suprasoft (www.suprasoft.ro), Scoala gimnazială de arte nr. 5.

Ne face o deosebită plăcere să observăm un interes din ce în ce mai mare manifestat față de chitara clasică din România, atât din partea participanților, cât și din partea celor se implică în pregătirea și în susținerea lor. Prin pasiunea și dăruirea celor care cunosc beneficiile studiului acestui instrument și frumusețea pe care o poate releva, chitara poate deveni în timp, un ambasador al culturii românești și universale, atât în țară cât și în străinătate.